Hizo regretă despărţirea de Dani Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, nu a fost prea încântat de dicizia patronului de a renunţa la jucători precum Dani Coman sau Ousmane N'Doye, dar recunoaşte situaţia dificilă prin care trece clubul galben-verde.

Perioada grea prin care trec tot mai multe cluburi din Liga I l-au făcut pe Hizo să accepte decizia conducerii clublui de a renunţa la jucătorii cu salarii mari.

„Fotbalul nostru este în moarte clinică. Patronii au ajuns la limită cu salariile astea mari. Fiecare club are politica sa, iar noi, cei de sub patorni, suntem obligaţi să ne facem treaba chiar şi în aceste condiţii. În cazul Coman chiar nu am ce face. Mi s-a spus că avem doi portari buni şi tineri, Straton şi Cerniauskas“, a declarat „Dulăul“ la DigiSport.

Coman nu ştie că este pe lista de transferuri

Portarul Dani Coman susţine că el nu ştie nimic de o eventuală despărţire de FC Vaslui şi spune că nu a fost anunţat de nimeni în acest sens. 

„Eu nu am vorbit cu nimeni de la club. Am aflat şi eu vestea asta de prin ziare. Cert este că eu mă voi prezenta la reunirea lotului, deoarece mai am contract cu FC Vaslui până în vară“, a declarat Coman.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite