FOTO VIDEO Marşul absolvenţilor de liceu din Vaslui: ultimul careu pentru promoţia 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de liceu din Vaslui şi-au luat, astăzi, la revedere de la profesorii care i-au îndrumat timp de 4 ani şi au răspuns „Prezent“ pentru ultima dată la strigarea catalogului.

Ei au mărşăluit pe străzile Vasluiului de bucurie că au terminat cu bine cei 4 ani de liceu. Ajuns la cea de-a patra ediţie, „Marşul Absolvenţilor“ a adus tuturor celor prezenţi la eveniment lacrimi de bucurie, emoţii, dar şi lacrimi de tristeţe, semn că terminarea liceului duce la despărţirea de cel mai bun coleg, cel mai bun prof sau de cel mai bun prieten. 

Îmbrăcaţi cu robe, absolvenţii s-au adunat cu toţii în faţa Liceului „Mihail Kogălniceanu“ (LMK) de unde au plecat spre Parcul Copou, acolo unde autorităţile locale au decis să organizeze ediţia din acest an a evenimentului. 

După intonarea imnului academic de către Corala „Fantasia“, a venit rândul directorilor celor 6 licee din municipiul reşedinţă de judeţ să le transmită ultimele sfaturi şi urări de bine liceenilor. 

Următorul moment a fost unul presărat de invidia tuturor absolvenţilor, şi anume acela în care au fost anunţaţi şefii de promoţie ai fiecărui liceu în parte. Anul acesta a avut loc şi o premieră, deoarece şefa de promoţie de la LMK, Eliza Diana Tofan, a terminat clasa a XII-a cu media generală 10. 

Evenimentul s-a încheiat în lacrimi, atunci când toţi cei prezenţi, elevi, profesori şi părinţi laolaltă, au cântat în cor vestita melodie „Ani de liceu", momentul culminant fiind aruncarea tocilor în aer.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite