FOTO VIDEO Crimă odioasă la Bârlad. Femeie măcelărită de soţ cu peste 20 de lovituri de cuţit

0
0

O femeie de 49 de ani a murit într-o baie de sânge după ce soţul cu care se afla în divorţ a măcelărit-o, folosind un cuţit. Agresorul avea interdicţie să se apropie de mama copiilor săi

Crimă odioasă petrecută duminică dimineaţa, 24 ianuarie, într-un bar din Bârlad, situat la parterul unui bloc de pe strada Carpaţi (în spatele fostului supermarket Interex). Liliana Chiribou (49 ani) se afla la serviciu când a primit vizita soţului.

Ştefan Chiribou (52 ani), înnebunit de gelozie, a venit să-i ceară socoteală soţiei care a cerut ordin de restricţie împotriva sa. I-a aplicat în jur de 20-30 de lovituri de cuţit la nivelul feţei, toracelui şi abdomenului. Cadrele medicale de pe ambulanţă au spus că sângele ţâşnea în toate părţile.

Apelul la 112 a a fost înregistrat la ora 8.50. La 10.08 a fost declarat decesul femeii, după mai bine de o oră de resuscitare.

"Femeia era în stop cardio-respirator şi prezenta peste 20 de plăgi înjunghitate. Am resusictat pacienta mai bine de o oră", a spus medicul Dan Ungureanu, de la Staţia Judeţeană de Ambulanţă Vaslui.

Agresorul, un bărbat de 52 de ani, a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de poliţişti la scurt timp. A fost dus la sediul Poliţiei Bârlad pentru audieri. La locul crimei s-au adunat zeci de curioşi, inclusiv rudele victimei, răpuse de durere.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de Investigaţii Criminale, coordonaţi de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Momentan, criminaliştii sunt la locul măcelului.

Cei doi soţi au împreună doi copii, o fată de 20 de ani şi un băiat de 26 de ani.

Ştire în curs de actualizare

Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite