FOTO VIDEO Concert cu Pepe şi Mădălina Lefter, la Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul de sâmbătă seara din cadrul Festivalului verii Bârlad, ediţia a IX-a, a adunat mii de spectatori. Fani de toate vârstele au venit să-l vadă şi asculte live pe latino loverul Pepe, aflat la Bârlad pentru a doua oară. Mai mult, vocea Mădălinei Lefter a dovedit, din nou, că are  Factorul X

Artiştii contractaţi de organizatorii Festivalului verii Bârlad 2014 au avut un succes neaşteptat în faţa publicului. Copii, adolescenţi şi adulţi s-au călcat în picioare, la propriu, pentru a fi cât mai aproape de scenă.

De la distanţă s-a văzut că Pepe are sute de fani pe meleaguri Tutovene, mulţi venind la concert tocmai pentru a-l  vedea de aproape.

Piaţa “sf. Ilie” Bârlad, locul  unde se desfăşoară festivalul an de an, a fost neîncăpătoare sâmbătă seara pentru mulţimea dornică să se distreze. La terasele cu mici şi bere se găsea cu greu câte un loc, pe aleile dintre tarabe se înainta la pas de melc, parcul de distracţii i-a fermecat pe copii.

Distracţia bârlădenilor a atins punctul culminant după ora 21.00 când au urcat pe scenă cântăreţii consacraţi. Asta nu înseamnă că artiştii autohtoni nu au avut priză la public. Dimpotrivă, au reuşit să încingă atmosfera şi să aducă publicul la extaz înainte de intrarea vedetelor.

Recitalul Mădălina Lefter a întrecut aşteptările publicului. Vocea puternică şi repertoriul abordat a smuls aplauze frenetice. Artista a fost şi ea încântată să simtă căldura publicului, lucru pe care l-a şi declarat pe scenă.

Oricât de puternice au fost emoţiile stârnite de tânăra cântăreaţă în rândul publicului, notorietatea câştigată de Pepe în cursul anilor şi-a spus cuvântul. Fanii l-au asaltat încă din parcare (în spatele scenei) şi i-au cerut să dea autografe şi să se pozeze alături de ei . Odată cu intrarea pe scenă publicul s-a dezlănţuit şi i-au strigat numele în cor, l-au aplaudat şi au cântat cunoscutele refrene alături de el.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite