FOTO Un inginer şi-a pierdut viaţa în urma unui accident provocat de un adolescent teribilist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Vaslui
FOTO ISU Vaslui

Un grav accident de circulaţia a avut loc sâmbătă, 23 martie, pe un drum judeţean din Vaslui, în urma căruia un bărbat de 60 de ani, inginer la o societate de construcţii, şi-a pierdut viaţa.

Evenimentul rutier a avut loc puţin după ora 7 pe Drumul Judeţean 245, pe raza comunei Băcani din judeţul Vaslui. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie, două autoturisme s-au izbit frontal, în urma impactului violent, conducătorul auto în vârstă de 60 de ani, rămânând încarcerat. La sosirea echipajelor de intervenţie, bărbatul era deja decedat. 

Din primele informaţii, victima se deplasa din direcţia Bârlad către Băcani, când, la un moment dat, i-a apărut brusc în faţă un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, care se deplasa din sens opus. Tânărul circula cu viteza excesivă, iar într-o curbă uşoară a pătruns pe contra sens intrând în autoturismul condus regulamentar de bărbatul de 60 de ani. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele tânărului de 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite