FOTO Tragedie în Vaslui. Doi tineri au murit şi alţi patru au ajuns în stare gravă la spital, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au sosit şi echipajele de descarcerare FOTO: Adevărul
La faţa locului au sosit şi echipajele de descarcerare FOTO: Adevărul

Doi tineri de 18 şi respectiv 22 de ani, ambii din satul vasluian Fruntişeni, au murit, duminică seară, în urma unui groaznic accident petrecut în aceeaşi localitate. Alţi patru bărbaţi, printre care şi şoferul microbuzului, au fost transportaţi la spital.

Din primele informaţii oferite de poliţişti, accidentul a avut loc pe drumul comunal 73, care leagă localităţile Grăjdeni de Fruntişeni. După o curbă uşoară la stânga, şoferul, în vârstă de 29 de ani, a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. 

Impactul a fost fatal pentru doi dintre pasageri care, cel mai probabil, stăteau în partea din spate a microbuzului înmatriculat cu numere străine. 

Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul celor doi tineri, iar pe ceilalţi patru i-au transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman“ din Bârlad.

„Şoferul microbuzului, care este cel mai puţin rănit, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. 

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi:

Accident grav în Huşi! Un microbuz s-a izbit de un camion

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite