FOTO Razie de amploare la Vaslui. „Mascaţii“, scoşi cu armele Kalashnikov în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două filtre au fost organizate la intrarea în oraş
Două filtre au fost organizate la intrarea în oraş

Forţe impresionante de ordine au fost mobilizate marţi dimineaţă în municipiul Vaslui, în cadrul unei acţiuni de prevenire a Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vaslui.

 Poliţişti din toate structurile IPJ, însoţiţi de lucrătorii trupelor speciale, au fost mobilizaţi la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bârlad. Două filtre, amplasate pe ambele sensuri de mers, au verificat timp de două ore toate autoturismele cu numere de înmatriculare străine. Numărul mare de poliţişti, dar mai ales ”mascaţii” înarmaţi cu arme Kalashnicov, i-au făcut pe vasluienii aflaţi în trafic să creadă că oamenii legii sunt în căutarea unor infractori periculoşi.

”Am crezut că urmăresc să prindă vreun evadat, când am văzut atâţia poliţişti înarmaţi. Acţiune de prevenire e asta? Probabil au nevoie de un pic de spectacol”, a mărturisit unul dintre conducătorii auto blocaţi în trafic la primele ore ale dimineţii.

Reprezentanţii IPJ au anunţat că acţiunea are drept scop ”prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru creşterea siguranţei în trafic”. O acţiune similară a avut loc şi la Bârlad la sfârşitul săptămânii trecute.

” La activităţile desfăşurate au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Rutier şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Au fost instituite două filtre, la intrarea în municipiul Vaslui, fiind legitimate 325 persoane şi verificate 310 autovehicule, inclusiv cele înmatriculate în alte state. De asemenea, au fost verificate 16 autovehicule destinate transportului de mărfuri, cu privire la legalitatea efectuării transportului şi respectarea normelor în vigoare privind traficul rutier. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi de impunere fermă a legii.”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite