FOTO Parcare ratată la Huşi: O tânără a ajuns cu maşina într-un copac după ce a încurcat frâna cu acceleraţia. Un pieton aflat în zonă, rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 ani din localitatea vasluiană Viişoara a reuşit o scenă demnă de cascadorii râsului în municipiul Huşi, după ce a încurcat pedala de frână cu acceleraţia.

Din nefericire, parcarea nereuşită a şoferiţei s-a soldat cu o victimă, un pieton aflat în zonă. Tânăra de 25 ani conducea un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Huşi, s-a încadrat pe banda de lângă trotuar cu intenţia de a parca, moment în care a încurcat pedalele, iar autoturismul a trecut peste bordura trotuarului. 

A acroşat cu partea dreaptă un bărbat de 38 ani, din municipiul Huşi, după care a continuat deplasarea încă aproximativ 20 de metri, într-un final oprindu-se într-un copac.  Pietonul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Huşi pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost internat cu diagnosticul „fractură  închisă antebraţ stâng”. 

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  Tânăra a fost testată cu etilotestul, iar rezultatul a arătat ca aceasta nu consumase băuturi alcoolice.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite