FOTO Doliu la IPJ Vaslui. Un poliţist de 47 ani a încetat din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii l-au condus pe ultimul drum pe Vasilcă Chiriac, poliţistul de 47 ani
Colegii l-au condus pe ultimul drum pe Vasilcă Chiriac, poliţistul de 47 ani

Astăzi, poliţiştii vasluieni şi-au condus pe ultimul drum colegul de 47 ani, care timp de 14 ani a fost şeful de post în comuna Ghergheşti.

 Agentul  Vasilică Chiriac a luptat în ultimii doi ani cu o afecţiune necruţătoare, a refuzat să se retragă din activitate sperând până în ultima clipă că va reuşi să învingă boala. Şi-a început cariera în poliţie în vara anului 1994, la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Negreşti. 

Trei ani mai târziu a fost mutat la Postul de Poliţie Pogana, fiind numit ajutor de şef de post, iar din 1997 şi până în vara anului 2014 a fost şeful de post al comunei Ghergheşti.  În vara anului trecut, a fost mutat la la Serviciu Cazier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Poliţistul Vasilică Chiriac era căsătorit şi tatăl a doi copii.

Alături de familia îndoliată, astăzi, au fost sute de colegi, prieteni sau simple cunoştinţe care au dorit să-i aducă un ultim omagiu. Agentul a fost înmormântat la Cimitirul Eternitatea din Vaslui, cu onoruri militare. Decesul poliţistului Vasilică Chiriac vine după ce în urmă cu trei săptămâni, un alt poliţist, Ciprian Bordeianu, de la Poliţia Municipiului Bârlad a fost răpus la doar 41 ani tot de o afecţiune incurabilă.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite