FOTO Clubul de Ju-Jitsu SHI TEI DO KO scrie istoria la Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul club bârlădean de Ju-Jitsu afiliat la Departamentul de Ju-Jitsu din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale a reşit aducerea în oraş a primului titlu de campion naţional.

Sportivul Ilie Vladimir Rîpan, multiplu campion MMA (Arte Marţiale Mixte), a reuşit performanţa de a lua locul I la campionatul naţional de Ju-Jitsu din 6 aprilie 2014, desfăşurat în sala Apolo din Bucureşti.

Au mai existat sportivi bârlădeni care au obţinut medalii la campionate de profil, însă, aceştia sunt legitimaţi la un club din Vaslui.

Antrenorul clubului SHI TEI DO KO, unde este legitimat şi Vladimir Rîpan, Mazilu Bogdan Nicolae, a fost de asemenea la înălţime. În primul său meci din cadrul campionatului naţional l-a învins pe campionul mondial de ju-jitsu de anul trecut - Sotrocan Andrei. Acesta, când s-a văzut învins, la finalul meciului a sărit efectiv la bătaie la sportivul bârlădean fiind oprit de arbitri.

Mazilu Bogdan Nicolae a  ajuns în finală să se lupte cu Alexandru Sotrocan, fratele geamăn al primului sportiv, tot campion mondial. A câştigat meciul în faţa lui Mazilu la diferenţă de un singur punct. La final, bârlădeanul Bogdan Mazilu s-a clasat pe locul II la naţionale însă s-a calificat pentru campionatul balcanic şi european.

Trebuie să facem precizarea că Bogdan Nicolae Mazilu a făcut un efort titanic ca în aceeaşi zi să fie şi arbitru şi luptător. În acelaşi timp a asigurat şi colţul saltelei pentru sportivii lui, din care, unul a ieşit campion naţional.

În afară de performanţele de mai sus, sportivii SHI TEI DO KO Bârlad au luat bronzul al proba demonstrative masculine seniori la Ju Jitsu, aceştia luptându-se cu două perechi de sportive, campioni mondiali, din cadrul clubului Budo Sheishin Bucuresti – cel mai puternic club de Ju-Jitsu din ţară.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite