FOTO Aurel Moldoveanu, capul de afiş al unui spectacol de caritate organizat pentru copiii cu dizabilităţi din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Moldoveanu a donat o parte din onorariul său acestei cauze FOTO:adevarul
Aurel Moldoveanu a donat o parte din onorariul său acestei cauze FOTO:adevarul

Casa de Cultură a fost gazda unui spectacol de excepţie care a avut loc, sâmbătă seara, un spectacol cu scop caritabil pentru ajutorarea copiilor cu dizabilităţi de la centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Aurora“, dar şi pentru a-l ajuta pe Alexandru Leonard Grigoruţă, un băieţel care la 11 ani suferă de o boală cruntă.

Intitulat „Cântec pentru suflet“, spectacolul a fost organizat de Asociaţia „Grijă pentru viaţă“, al cărei preşedinte, Ciprian Pintilie, are şi el o poveste de viaţă impresionantă.

Practic, pe scena Casei de Cultură au urcat vedete autohtone, mai mult sau mai puţin cunoscute, care au oferit un amestec de muzică, dans şi culoare cu un scop nobil: acela de a ajuta copiii cu dizabilităţi.

Unul dintre beneficiarii acestui spectacol a fost şi Alexandru Grigoruţă, un băieţel care este în clasa a IV-a şi care suferă, printre multe alte boli, de sindromul ehlers donolos tip 7 şi care a demonstrat tuturor celor prezenţi că poţi face ce îţi place, indiferent de boala de care suferi. Îndrăgostit de muzica populară, Alexandru a oferit publicului prezent un recital de muzică populară de excepţie. 

„În 2005 am avut nişte probleme de sănătate, fiind internat în mai multe spitale din Vaslui, Iaşi şi Bucureşti. În 2011 soţia a decedat, copilul meu nebeneficiind din partea statuluide niciun ajutor. Aşa că m-am hotărât să înfiinţez acest ONG, gândindu-mă că în situaţia copilului meu mai sunt şi alţi copii. La fel cum se unesc cei răi şi fac rele, îi aşteptăm pe cei buni să ni se alăture şi să facem lucruri bune“, ne-a declarat Ciprian Pintilie, preşedintele Asociaţiei „Grijă pentru viaţă“.

Un prim pas a fost făcut prin organizarea acestui spectacol, la acre s-a alăturat şi binecunoscutul interpret Aurel Moldoveanu, banii obţinuţi din vânzarea de bilete şi din donaţiile făcute mergând către copii cu dizabilităţi de la Centrul „Aurora“ şi către Alexandru Grigoruţă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite