”Despre fericirea conjugală” la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va fi pus în scenă de la ora 19.30
Spectacolul va fi pus în scenă de la ora 19.30

Mureşenii îşi pot începe sfârşitul de săptămână cu o piesă de teatru plină de soluţii ingenioase pentru o viaţă de cuplu armonioasă. Este vorba despre ”MEDE/EA - Despre fericirea conjugală”, de Roxana Marian, care va fi pusă în scenă începând cu ora 19.30, în Sala Mică a Teatrului Naţional.

MEDE/EA este un spectacol cu totul special, care a inaugurat programul ”Teatru de Risc”,  deschis pentru tinerii pasionaţi de teatru şi inovaţie teatrală.

Criticii de la LiterNet spun că piesa este compusă din implicarea echipei şi din soluţii ingenioase. ”Spectacolul vorbeşte - când în şoaptă, când urlând de-a dreptul - despre sacrificiu, iubire şi toate feţele lor. E o alegere riscantă, dar perfect mulată pe ceea ce înseamnă "Teatru de risc". Iar atunci când, riscând, ieşi câştigător, e cu atât mai bine”, e de părere criticul Mircea Sorin Rusu.

Acesta crede că debutul regizoral, în scenă, al Roxanei Marian, este un spectacol fluent, legat, direct, cu tensiune dramatică şi atenţie la valorificarea scenică a situaţiilor din propriul text. Important, de asemenea, este faptul că regizoarea şi-a reconceput întreaga demonstraţie - faţă de varianta radiofonică - adaptând-o cu succes la condiţiile scenei/spaţiului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite