FOTO A avut zile! Un copil din Vaslui a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce a fost lovit din plin de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului au sosit două echipaje medicale FOTO:adevarul
La faţa locului au sosit două echipaje medicale FOTO:adevarul

Un copil în vârstă de 10 ani, din municipiul Vaslui, a scăpat, ca prin minune, cu viaţă, după ce a fost luat pe sus de o maşină.

Accidentul a avut loc, în acestă după-amiază, pe strada Ştefan cel Mare, chiar în faţa unei benzinării. Potrivit martorilor, şoferul autoturismului, marca Logan, pe numele său Iulian-Vlad Antochi, în vârstă de 33 de ani, l-a lovit pe băiat imediat după o trecere de pietoni. 

Varianta martorilor este susţinută şi de polişitii de la rutieră, care, în urma măsurătorilor, au concluzionat că băiatul nu a traversat strada regulamentar. Cu toate că a fost lovit din plin, copilul s-a ales mai mult cu o sperietură zdravănă.

„Copilul a fost transportat la spital, el fiind găsit în stare stabilă. I s-a făcut şi un coputer tomograf şi, în urma tuturor investigatigaţiilor, diagnosticul a fost <<policontuzii prin accident rutier>>“, ne-a declarat Dan Ungureanu, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Chiar dacă nu a fost vinovat, şoferul autoturismului s-a ales cu dosar pemal, el fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă a fost blocat pentru mai bine de jumătate de oră, pe sensul de circulaţi dinspre spital spre centru.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite