FOTO 23 de percheziţii au loc în judeţul Vaslui: traficanţii de ţigări, ridicaţi din pat de mascaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
descinderi perchezitii mascati FOTO adevarul

Zeci de poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descins în această dimineaţă în mai multe locaţii din judeţele Vaslui şi Iaşi în căutarea traficanţilor de ţigări.

UPDATE "Acţiunea vizează destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Sunt în desfăşurare 23 de percheziţii domiciliare la mai multe adrese de pe raza judeţelor Vaslui şi Iaşi (18 in judeţul Vaslui şi 5 în judeţul Iaşi) la care participă poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, urmând a fi puse în aplicare 28 mandate de aducere la audieri.", se arată într-un comunicat emis de ITPF Iaşi.

Cercetările în cauză continuă sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun"

Poliţiştii de frontieră  efectuează la această oră nu mai puţin de 23 de percheziţii domiciliare la persoane suspectate că se ocupă cu comercializarea ţigărilor de contrabandă, mai multe persoane fiind conduse la sediul STPF pentru audieri. "Percheziţiile au început, în această dimineaţă la ora 6.00 şi află în plină desfăşurare. Mai multe informaţii despre rezultatele acestei acţiuni vor fi oferite pe parcursul zilei ", a precizat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iasi,

Acţiunea vine la o zi după ce doi poliţişti de frontieră din cadrul STPF Vaslui au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de constituirea de grup infracţional organizat şi contrabandă cu ţigări. Judecătorii Tribunalului Vaslui au emis aseară mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele poliţiştilor Sorin Adrian Codăescu, şef de tură în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi şi Constantin Constantiniu Bârcă, agent în cadrul aceleaşi structuri.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite