Fostul şef al Poliţiei Rutiere Vaslui este noul campion naţional la judo. De la statutul de inculpat la titlul de glorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu a câştigat titlul de campion naţional la categoria peste 45 ani, +100 kg, la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurat în perioada 17-18 octombrie la Vaslui.

Plecat de la Poliţia Rutieră în urma scandalului de corupţie, soldat cu trimiterea sa în judecată, Iulian Munteanu a revenit în Poliţie, de îndată ce judecătorii i-au ridicat interdicţiile în privinţa exercitării profesiei, activând în cadrul Serviciului Acţiuni Speciale a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Vaslui. Fostul şef de la Rutieră nu doar că a revenit în Poliţie, însă şi-a reluat activitatea sportivă de înaltă performanţă.

Practicant al judo-ului de mai mulţi ani, subcomisarul Iulian Munteanu a participant constant la competiţiile sportive organizate de MAI, fiind printre cei mai buni judoka-poliţişti din ţară. În pofida problemelor penale, subcomisarul Munteanu a continuat pregătirea fizică, participând la Campionatul Naţional de Judo, desfăşurat la Vaslui. În urma rundelor la categoria sa de vârstă, Iulian Munteanu şi-a învins toţi adversarii fiind desemnat campionul naţional al MAI la judo, categoria 45 ani,+100 kg.

Alţi trei lucrători din structurile MAI la Vaslui, s-au clasat pe podium. Astfel, Gabriel Papadopol, de la Sectorul Fălciu al Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, a devenit vicecampion naţional la categoria +45 ani, 70 kg. De asemenea, jandarmul Marius Zamfir a obţinut medalia de bronz la categoria 35-45 ani, 90 kg.

Turneul final a fost organizat în acest an la Vaslui, de către Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, sprijiniţi de Primăria şi Instituţia Prefectului-judeţul Vaslui.

Imagine indisponibilă
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite