Fetiță lovită pe trecere de o maşină de poliţie. Polițistul ar fi fost atent la telefon

0
Publicat:

O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost lovită de o mașină de Poliție pe o trecere de pietoni din municipiul Vaslui. Confom martorilor, polițistul de la volan ar fi fost atent la telefonul mobil din mână.

Mașina de Poliție implicată în accident FOTO Vremea Nouă
Mașina de Poliție implicată în accident FOTO Vremea Nouă

Accidentul rutier a avut loc pe trecerea de pietoni situată în apropierea fostei fabrici de prelucare a laptelui ICIL. Confom martorilor, polițistul aflat la volan ar fi fost atent la telefonul mobil din mână, iar fetița, în vârstă de 11 ani, ar fi încercat să traverseze în fugă trecerea de pietoni, scrie Vremea Nouă.

„Am fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia o minoră, de 11 ani, ar fi fost acroşată, în zona unei treceri de pietoni, amplasată în proximitatea intersecţiei străzilor Ştefan cel Mare cu Decebal din municipiul Vaslui. În urma evenimentului rutier, în care a fost implicată o autospecială a IPJ Vaslui, a rezultat vătămarea uşoară a minorei, din municipiul Vaslui, care a fost transportată la spital pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autospecialei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Minora de 11 ani ar fi încercat să traverseze strada în fugă, a fost lovită de mașina de Poliție și trântită în mijlocul străzii. Polițistul oprise la trecerea de pietoni pentru a da prioritate de trecere altor persoane, iar în momentul în care mașina s-a pus din nou în mișcare, copila ar fi țâșnit în fața autospecialei și impactul nu a mai putut fi evitat.

După accident, polițistul implicat i-a acordat fetiței primul ajutor până la venirea medicilor. După sosirea ambulanței, minora a fost evaluată la fața locului, apoi transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare. 

Polițiștii vasluieni au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite