Femeie din Vaslui în şoc anafilactic, după ce a fost înţepată de doi tăuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 39 de ani din localitatea vasluiană Poiana Pietrei, comuna Dragomireşti, a ajuns la spital în şoc anafilactic după ce a fost înţepată de doi tăuni.

Potrivit rudelor, femeia s-a urcat în podul casei pentru a face curăţenie, moment în care a fost atacată de cele două insecte. Ţipetele ei i-au alertat şi pe vecini care, în momentul în care a leşinat, au sunat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor.  Femeia a fost înţepată în ochi şi în spate.

„Deşi s-a ajuns destul de greu la domiciliul victimei din cauza drumului, colegii mei au reuşit să o stabilizeze şi să o transporte pe aceasta la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, unde a fost internată la Unitatea de Primiri Urgenţe“, ne-a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. 

Acesta este cel de-al doilea caz înregistrat în acest an al unei persoane din judeţul Vaslui care a intrat în şoc anafilactic din cauza înţepăturilor unor insecte. Din păcate, luna trecută un bărbat de 41 de ani a murit în urma unui şoc anafilactic, după ce a fost atacat de un roi de albine. 

Citeşte şi:

Un bărbat din Vaslui a murit în urma unui şoc anafilactic provocat de înţepăturile unui roi de albine

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite