Femeie atacată în plină stradă, la Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani, din comuna vasluiană Deleni, a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie, în timp ce se îndrepta spre serviciu, la ora 5 dimineaţa. Pentru că nu a găsit bunuri de valoare în geantă, acesta s-a mulţumit numai cu telefonul, aruncând geanta sub podul din zona Gării.

Victima, o femeie în vârstă de 45 ani, din Vaslui,  a fost atacată de un individ necunoscut în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, împreună cu o colegă. Aceasta se deplasa pe strada Traian, la un moment dat, în apropiere de Bancpost, un tânăr a ajuns-o din urmă, i-a smuls geanta purtată pe braţ şi apoi a părăsit zona în grabă. În geantă, femeia avea documente, carduri şi un telefon mobil. Pentru că nu a găsit bunuri de valoare, a păstrat doar telefonul mobil, aruncând geanta cu celelalte bunuri. “În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui a fost identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Deleni. Pe numele său s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Eusebiu Munteanu a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului pe de lângă Judecătoria Vaslui şi a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Citeşte şi: 

Vasluian dat în urmărire generală pentru tâlhărie, prins de jandarmi pe o stradă din Bucureşti

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite