FC Vaslui-CS Metalul Reşiţa 1-0 (0-0): calificare chinuită în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a reuşit să se califice în optimile Cupei României, după ce a învins-o la limită pe divizionara secundă CS Metalul Reşiţa, graţie golului înscris de Adrian Pătulea.

Ionuţ Moşteanu a început acest meci cu rezervele, semn că doreşte să îşi menajeze titularii. Susţinuţi de aproximativ 1.000 de suporteri, galben-verzii au început într-o notă de tatonare această partidă. Primul şut spre poarta reşiţenilor a venit în minutul 20, atunci când şutul lui Lovrecic ajunge în braţele portarului. În minutul 27, Pătulea a oferit un moment de virtuozitate, însă lovitura sa din foarfecă a trecut pe lângă poartă. În minutul 39, Enescu a pătruns în careul oaspeţilor, a căzut şi a cerut penalty, însă a primit cartonaş  galben pentru simulare.

Dezamăgit de evoluţia elevilor săi din prima parte a jocului, Moşteanu a făcut schimbare la pauză, introducându-l pe Pozder în locul lui Manole. Galben-verzii par mai hotărâţi şi atacă mai des poarta reşiţenilor. În minutul 50, Wilk şutează periculos din interiorul careului, însă mingea trece un pic peste poartă. Peste doar 3 minute, Pătulea a reuşit să înscrie primul său gol de când a venit la Vaslui, cu o lovitură de cap, în urma unei centrări primite de la Wilk. Acelaşi Pătulea şi-a trecut în cont o nouă ocazie, după o pătrundere finalizată cu un şut respins în corner de goalkeeper-ul oaspeţilor. În minutul 69, Wilk execută bine o lovitură liberă, însă Pozder nu reuşeşte să înscrie. Tehnicianul galben-verzilor este hotărât să nu mai rişte şi îl introduce în teren pe Lucian Sânmărtean în locul lui Jakub Wilk. Oaspeţii nu au reuşit să pună deloc probleme, iar elevii lui Ionuţ Moşteanu reuşesc să se califice în optimile Cupei României cu o victorie chinuită.

FC Vaslui: Cerniauskas (C)- Ortiz, Balaur, Prahici, Muşat- Neniţă (Wilk-min.37: Sânmărtean-min70), Lovrecic, Enescu, Manole(Pozder-min.45) - Buziuc, Pătulea

CS Metalul Reşiţa: Zăvoi- Liuba, Potopea, Bresneni, Andrei- Marcu (Văcărescu-min.57), Ştefan (Ciucur-min.85), Potocianu, Vaştag- Mureşan, Oară (Ghiţoiu-min88)

Arbitri: Adrian Illyeş (C), Gabriel Bârjac (A1), Valentin Dumitru (A2), Claudiu Ştef (R)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite