Doi tineri sunt acuzați că au bătut și violat o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Doi tineri, în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, din localitatea vasluiană Dumești, au fost arestați preventiv, luni, de Judecătoria Vaslui, fiind acuzați că au bătut și violat o femeie de 44 de ani care locuia singură.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis, luni, mandat de arestare preventivă pe numele a doi tineri care, într-una din nopţile de la sfârşitul săptămânii trecute, au bătut o femeie pe care, ulterior, au forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, notează Mediafax.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, autorii violului au profitat de faptul că femeia locuia singură şi nici nu avea încuiată uşa de la intrare, astfel încât au putut pătrunde foarte uşor în casă.

„Cei doi tineri se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi, după ce au lovit-o pe femeie cu pumnii, au obligat-o să întreţină, pe rând, relaţii sexuale cu ei. A doua zi dimineaţă, victima a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că a fost victima unui viol", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub.

În urma cercetărilor declanşate de poliţişti, cei doi tineri au fost identificaţi în comuna Dumeşti, fiind reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de viol.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite