Doi copii, accidentaţi de o căruţă lăsată nesupravegheată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi în vârstă de doi, respectiv 12 ani, din localitatea vasluiană Văleni, au ajuns la spital cu răni la faţă şi la cap, după ce au fost accidentaţi de o căruţă care a fost lăsată nesupravegheată de către un tânăr de 24 de ani.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, cei doi copii au fost acroşaţi de căruţă după ce atelajul a fost lăsat nesupravegheat de către tânărul de 24 de ani, pe un drum sătesc din localitatea Moara Domnească, informează Mediafax.

De fapt, susţin anchetatorii, caii înhămaţi la căruţă au pus în mişcare atelajul după ce s-au speriat de zgomotul produs de un aparat electric aflat în căruţa lăsată nesupravegheată de către tânărul de 24 de ani.

"În urma evenimentului rutier, cei doi minori au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticaţi cu traumatism cranio-facial. Medicii vasluieni au decis transferarea copiilor la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iaşi pentru investigaţii suplimentare", a declarat, duminică, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana Ciobanu.

În urma accidentului, poliţiştii vasluieni au întocmit pe numele căruţaşului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite