Cum se pregăteşte municipalitatea bârlădeană pentru sărbătorile de iarnă: Târgul de Crăciun din Piaţa Civică-anulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În zona Primăriei Bârlad ornamentele luminoase vor fi aprinse pe 1 decembrie
În zona Primăriei Bârlad ornamentele luminoase vor fi aprinse pe 1 decembrie

Ornamentele stradale au fost aşezate, bradul din faţa Primăriei Bârlad a fost montat, iar beculeţele care vor da oraşului aspect de sărrbătoare vor fi aprinse în mai puţin de două săptămâni

Autorităţile locale au decis ca în acest an să renunţe la Târgul de Crăciun, manifestare care şi-a făcut debutul în iarna trecută. Nu vor fi nici concerte ori alte activităţi festive organizate de Primăria Bârlad.

Plasele de beculeţe au început a fi montate pe stâlpii din centrul oraşului încă de la începutul lui noiembrie şi pregătirile sunt aproape de final. Au fost achiziţionaţi doi brazi naturali, unul montat în faţa Primăriei, celălalt la cerbul de Aur, ornarea lor fiind în plină desfăşurare.

Din seara de 1 decembrie vor fi aprinse ornamentele luminoase doar în centrul oraşului, respectiv pe porţiunea de bulevard de la Paloda până la Premier. Restul ornamentelor vor fi aprinse în seara de 6 decembrie.

"Nu a trecut prin Consiliu Local proiect privind organizarea Târgului de Crăciun, prin urmare în acest an nu va avea loc. Ornamentele luminoase sunt aceleaşi din anii trecuţi, nu au fost cheltuiţi bani pentru altele noi. Singura cheltuială făcută până în prezent e cea pentru achiziţionarea celor doi brazi naturali, suma totală fiinde de aproximativ 2.200 lei", a spus viceprimarul Dorin Apostu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite