Cum au ajuns tailandezele să aducă droguri de mare risc la Bârlad. Captură neaşteptată în urma unui flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii antidrog sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT– Biroul Teritorial Vaslui au depistat în flagrant o femeie de 35 ani, bănuită de comiterea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, fac cercetări faţă de o femeie, în vârstă de 35 ani, cu dublă cetăţenie tailandeză şi britanică, bănuită de comiterea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

„În seara de 30 mai, poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi Biroului Rutier Bârlad au oprit în trafic, pe raza municipiului Bârlad, un autoturism înmatriculat de autorităţile din Albania. Conducătorul auto şi două pasagere au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bârlad. Poliţiştii au găsit în poşeta uneia dintre femei un plic cu o substanţă albă, sub formă de cristale, iar în obiectele de vestimentaţie ale acesteia două dispozitive cu ajutorul cărora se consumă droguri”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Vaslui.

În urma constatării tehnico-ştiinţifice efectuate a rezultat faptul că substanţa găsită este metamfetamină, iar un dispozitiv prezintă urme cu această substanţă.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârţirii  infracţiunii prevăzute de art. 4  din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Deţinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Citeste si:

Noi arestări în dosarul privind traficul de cannabis la Bârlad. Traficanţii aduceau drogurile de mare risc din Italia

Arme şi muniţii găsite la traficanţii de droguri din Bârlad. Percheziţiile domiciliare ale DIICOT au scos la suprafaţa un întreg aresenal

Cannabis ascuns în prăjituri şi ciocolată, confiscat de la trei tineri din Bârlad, prinşi în flagrant în timp ce ridicau coletul trimis din Italia

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri