Cum a ajuns un tânăr din Vaslui să fie judecat de două ori pentru aceeaşi faptă: sex cu o minoră de numai 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora FOTO Arhivă
Minora FOTO Arhivă

Inculpatul Ciprian Dragomir (25 ani), din localitatea vasluiană Roşieşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru act sexual cu minor, faptă prevăzută de artticolul 220, aliniat 1, Cod penal.

Pentru aceeaşi faptă, cu aceeaşi “victimă”, a fost condamnat în decembrie 2014, de magistraţii Judecătoriei Bârlad, la opt luni de închisoare cu suspendare şi amânarea aplicării acesteia pe o durată de doi ani.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorul de caz, copila cu care a întreţinut relaţii sexuale avea numai 13 ani la momentul începerii relaţiei. Acum, când este judecat tot pentru “act sexual cu minor”, are 15 ani şi este deja mama unui copilaş conceput cu inculpatul. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2013 şi o lună mai târziu au consumat relaţii intime.

“Inculpatul a luat cunoştinţă că minora G. I. avea vârsta de 13 ani chiar de la aceasta. În data de 21 ianuarie 2014 inculpatul a invitat-o pe minoră la locuinţa sa, iar aceasta a rămas peste noapte la el, ocazie cu care cei doi au întreţinut relaţii sexuale. La acea dată, minora era virgin”, a precizat procurorii.

Cei doi au continuat relaţiile intime pe tot parcursul anului 2014, când inculpatul a fost condmanat. Au interrupt legătura câteva luni. “Inculpatul a continuat relaţia cu minora întreţinând  din nou relaţii sexuale începând cu luna martie 2015 în urma cărora minora a rămas însărcinată, motiv pentru care s-a mutat definitive la locuinţa inculpatului cu intenţia de a se căsători”, spun procurorii.

Minora a născut un băieţel în decembrie 2015 şi cei doi locuiesc la ora actual împreună. Inculpatul susţine că relaţia lor este cât se poate de serioasă, că o iubeşte pe copila care i-a adus pe lume primul fiu şi că intenţionează să o ia în căsătorie.
 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite