Crimă şocantă la Vaslui! Şi-a ucis ginerele pentru că îl bănuia că se iubeşte cu soacra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi condus la ambulanţă pentru a fi transportat la spital (Sursa: V24TV)
Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi condus la ambulanţă pentru a fi transportat la spital (Sursa: V24TV)

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea vasluiană, Ivăneşti, şi-a înjunghiat mortal ginerele cu mai multe lovituri de cuţit, bănuindu-l pe acesta că ar avea o aventură amoroasă cu propria soacră.

Tragedia a avut loc chiar în casa în care locuiau ginerele şi cu fata lui. Totul a plecat de la o simplă ceartă şi nu a mai fost decât un pas până la scandal. Bătrânul i-a reproşat celui cu care fata lui era căsătorită că se iubea cu soţia lui şi, orbit de gelozie, şi-a înjunghiat ginerele cu mai multe lovituri de cuţit.

Alertaţi de scandal, vecinii au sunat la numărl de urgenţă 112 când l-au văzut pe tânăr plin de sânge.

„Când am ajuns la faţa locului, victima, în vârstă de 30 de ani, era inconştientă şi plină de sânge. Deşi am încercat să o resuscităm mai bine de 30 de minute, nu am mai putu face altceva decât să constatăm decesul. Probabil i-a fost străpunsă aorta sau chiar inima", a declarat Adrian Săraru, medic la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui

A încercat să se sinucidă

Când şi-a dat seama de ceea ce a făcut, bătrânul de 62 de ani s-a ascuns în casă şi a încercat să se sinucidă. Din spuesele martorilor a încercat să bea azot. El a fost preluat, de asemenea, de un echipaj al ambulanţei şi transportat în stare gravă la spital.

Fiica ucigaşului avea doi copii şi nu avea niciun venit.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite