Circ la sediul Poliţiei Rutiere din Vaslui [VIDEO]

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Bosânceanu, un bărbat de 50 de ani din municipiul Vaslui, a făcut circ în sediul Poliţiei Rutiere după ce a fost prins de oamenii legii conducând maşina sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost prins de poliţişti după ce acesta a fost implicat într-o tamponare. Şoferul celeilalte maşini boţite în urma incidentului a sunat la 112, când a observat că Ioan Bosânceanu abia se mai ţinea pe picioare. Oamenii legii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost unul uluitor. Bosânceanu avea o alcoolemie de 1,64 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care va rămâne pieton cel puţin un an de zile.

„Conducătorul auto a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă unde i-a fost recoltată o singură probă de sâange, cea de-a doua fiind refuzată. Din această cauză, el a fost condus la sediul Poliţiei unde i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală", ne-a declarat Iulian Munteanu, şeful Biroului Municipal Rutier Vaslui.

A uitat că a avut accident

După scandalul făcut în incinta spitalului, Ioan Bosânceanu a continuat circul şi la sediul Poliţiei. Şi aici, el a refuzat să dea declaraţii, acuzându-i pe poliţiştii de la rutieră că ei i-ar fi boţit maşina. Pentru că e la prima abatere, Ioan Bosânceanu riscă o pedeapsă cu suspendare a executării.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite