Ciobotariu vrea achiziţii din iarnă: „Ne trebuie măcar câte un om în fiecare compartiment pentru concurenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu se plânge de subţirimea lotului FOTO: Adevărul
Liviu Ciobotariu se plânge de subţirimea lotului FOTO: Adevărul

Egalul cu Chiajna l-a nemulţumit pe tehnicianul Vasluiului, Liviu Ciobotariu, care, deşi a recunoscut că nu are nicio scuză pentru acest rezultat, trage un semnal de alarmă şi spune că îşi doreşte să îşi întărească lotul în această iarnă.

Rezultatul nul obţinut aseară în restanţa cu Concordia Chiajna a arătat neputinţa lui Ciobotariu atunci când lotul său de jucători este subţiat din cauza accidentărilor. Practic, în această partidă, tehnicianlu galben-verzilor a fost nevoit să improvizeze şi să facă doar o singură schimbare din cauza unei bănci de rezerve fără prea multe opţiuni. Ciobi a anunţat în conferinţa de presă de după meci că vrea ca în pauza competiţională din această iarnă să aducă măcat 4-5 jucători.

„Eu sper să facem nişte achiziţii, pentru că, aşa cum aţi văzut, pe acest final de tur de campionat avem probleme mari. Sunt mai mulţi jucători accidentaţi, cum ar fi Ortiz, Caue, Wilk sau Viveiros, avem şi trei jucători la limita cartonaşelor şi atunci ne va fi foarte greu. Nu avem nicio scuză, însă trebuie să ne gândim că avem nevoie de un lot mai mare. Eu mi-aş dori la fiecare compartiment câte un jucător, pentru concurenţă“, a spus Ciobotariu. 

Punctul câştigat în urma acestui egal a urcat Vasluiul pe poziţia a şaptea în clasamentul Ligii I, cu un total de 22 de puncte. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite