Cine sunt urmaşii baronului PSD Titi Constantinescu: ce-i recomandă pe cei care i-au luat locul după demisia forţată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Bunea, primarul interimar de Bârlad FOTO Adevărul
Marin Bunea, primarul interimar de Bârlad FOTO Adevărul

Fost primar de Bârlad timp de mai bine de 10 ani, Constantin Constantinescu (PSD) a plecat cu coada între picioare de la 1 martie 2015, după o demisie negociată cu procurorii anticorupţie.

Scandalurile generate de fostul primar PSD, cunoscut drept cel mai influent om al Bârladului timp de un deceniu, au luat brusc sfârşit dup[ demisia acestuia. În locul edilului care s-a remarcat cu comportamentul de maidan au fost puşi oameni care evită orice conflict şi depun eforturi pentru a spăla imaginea şifonată a organizaţiei PSD Bârlad.

Marin Bunea (68 ani), primarul interimar PSD de Bârlad, a preluat mandatul de la 1 martie 2015, imediat după demisia lui Constantin Constantinescu. Acesta a fost viceprimar în ultimul mandat al lui nea Titi – nume de alint dat fostului edil-şef. Spre deosebire de Constantinescu, baron care şi-a făcut reputaţia de scandalagiu, Bunea este opusul. Fiind la bază profesor de matematică, a fost timp de 33 de ani director al Şcolii gimnaziale nr. 10. Este membru PSD din 2003, organizaţie în care a avut diferite funcţii de conducere fără a ieşi în evidenţă.

dorin apostu

Fotoliul de viceprimar ocupat de Bunea până la 1 martie 2015 i-a revenit consilierului local PSD  Dorin Apostu (foto sus),  fost şef serviciu Cimitire din subordinea Primăriei Bârlad. Anterior a fost director al Centrului de Afaceri Tutova, al SC Iris Company SA şi pentru scută perioadă director administrativ la Spitalul Bârlad. Cei doi interimari care conduc Primăria Bârlad au reputaţie impecabilă şi încearcă din răsputeri să evite scandalurile, mai cu seamă că imaginea PSD a avut puternic de suferit în urma conduitei avute de fostul primar. Nu e niciun secret că deputatul PSD Adrian Solomon stă în spatele tuturor acţiunilor şi inacţiunilor celor doi edili. Prezent la toate şedinţele de Consiliu Local, parlamentarul  coordonează şedinţele şi chiar influenţează pe faţă votul consilierilor.
 

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite