Cele peste 1.000 de familii din Negreşti, în continuare fără căldură din cauza incendiului la magistrala de gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 1.000 de abonaţi la societatea de furnizare a gazului metan din oraşul vasluian Negreşti nu au, nici acum, căldură şi apă caldă, după ce magistrala care aprovizionează tot oraşului a luat foc miercuri seara, din motive încă necunoscute.

Practic, cei peste 1.000 de abonaţi stau de mia bine de 14 ore fără gaze, din cauza incendiului puternic izbucnit la magistrală, iar societatea furnizoare promite că va remedia avaria până diseară, cel târziu.

„Noi lucrăm încă de aseară, non-stop, de când s-a stins incendiul. În cursul zilei de astăzi dăm asigurări că, cel târziu până la ora 20:00, vom repune în funcţiune furnizarea de gaz pentru toţi abonaţii“, a dat asigurări Adrian Tighici, managerul general al SC Gaz-Est SA Vaslui.

Nici până la această oră nu s-a stabilit cauza incendiului, însă reprezentanţii firmei de gaz merg pe ipoteza furtului de componente de către hoţii de fier vechi.

„S-a format o comisie mixtă formată din reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţăp şi ai firmei de furnizare a gazului. Sperăm ca în cel mai scurt timp să stabilim cauza probabilă a incendiului“, a precizat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite