Caz de tip mafiot, la Vaslui. Copilul de 14 ani al unuia dintre directorii de bază din companiile lui Porumboiu, legat fedeleş, iar toată casa răvăşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuinţa familiei Oltei a fost atacată de persoane necunoscute vineri, 12 februarie
Locuinţa familiei Oltei a fost atacată de persoane necunoscute vineri, 12 februarie

Rodica Oltei, directorul economic al societăţii Comcereal, una dintre cele mai mari firme deţinute de milionarul Adrian Porumboiu, a reclamat la Poliţie că şi-a găsit fiul în vârstă de 14 ani a fost imobilizat în locuinţă de persoane necunoscute, iar întreaga casă răvăşită.

Iniţial, femeia a declarat poliţiştilor că din casă lipsesc şi câteva laptopuri şi telefoane, însă acestea au fost găsite de poliţişti cu ocazia cercetării la faţa locului. Rodica Oltei a sunat la 112 în cursul zilei de vineri, 12 februarie, după ce a ajuns acasă de la serviciu. 

Femeia era speriată, la fel şi copilul. Băiatul în vârstă de 14 ani a declarat poliţiştilor că ar fi fost legat de două persoane necunoscute, care vorbeau într-o limbă străină. Iniţial, ar fi reuşit să scape, însă a fost prins de atacatori şi legat fedeleş. 

Atacatorii au intrat în imobilul familiei Oltei, dimineaţa, în jurul orei 9.30, duupă ce cei doi soţi au plecat la serviciu. Au scotocit locuinţa familiei Oltei, căutând prin hârtii şi calculatoare timp de trei ore. Deşi în imobil se aflau mult bunuri de valoare şi o sumă importantă de bani, hoţii au plecat fără a lua nimic. Nu se cunoaşte deocamdată dacă din au fost sustrase informaţii electronice din calculatoarele aflate în casă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui au manifestat prudenţă maximă în acest caz, afirmând că cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

“Am fost sesizaţi cu privire la comiterea infracţiunii de tâlhărie într-o proprietate din comuna Muntenii de Jos. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. În acest stadiu sunt verificate mai multe aspecte şi este prematur acum să ne pronunţăm sau să tragem concluzii. Oricum, toate bunurile sesizate ca fiind sustrase, au fost găsite în momentul în care au fost efectuate cercetări la faţa locului”, a declarat responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Mai puteţi citi:

Milionarul Porumboiu îşi vinde din afaceri. Latifundiarul neagă că în spatele restructurii firmelor sale s-ar afla oligarhul basarabean Vlad Plahotniuc

Porumboiu, sancţionat cu 12 milioane de euro: „Este un abuz inimaginabil. Vreţi să-l distrugeţi pe Porumboiu? Distrugeţi-l! Mai pleacă 4.000 de oameni acasă“

VIDEO Adrian Porumboiu: „Oamenii de afaceri de anvergură vor fi aidoma unor capre negre, pe cale de dispariţie”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite