Care sunt cele mai mari pensii din judeţul Vaslui. Medicii şi bancherii, în top 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai mare pensie din judetul Vaslui aparţine unui medic din Bârlad
Cea mai mare pensie din judetul Vaslui aparţine unui medic din Bârlad

În judeţul Vaslui sunt trei pensionari care au pensii mai mari de 6.000 de lei. Cea mai mare pensie din judeţ şi aparţine unui medic din Bârlad.

Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii (CJP) Vaslui, la nivelul judeţului Vaslui cele mai mari pensii din judeţ aparţin unor foşti medici, respectiv foşti bancheri. Astfel, pe prima poziţie se află un medic din Bârlad care ridică lunar o pensie în cuantum de 6.381 lei. Pe poziţia a doua a clasamentului celor mai mari pensii din judeţ se află un bancher, tot din Bârlad, a cărui pensie este de 6.124 lei, iar pe poziţia a treia un bancher din Vaslui cu o pensie de 6.020 lei/lună. 

Clasamentul este continuat pe poziţia, a patra şi a cincea, de doi medici din Vaslui a căror pensie este de 4.971 lei/lunar, respectiv 4.952 lei. Urmează, un alt fost bancher din Bârlad cu o pensie de 4678 lei, doi fosşti afacerişti din Vaslui ale căror pensii lunare se ridică la 4.592 lei, respectiv 4.512 lei. Topul primelor zece pensii este încheiat tot de doi foşti medici din Bârlad, ale căror pensii sunt de 4.436, respectiv 4.356 lei.

La polul opus, potrivit răspunsului furnizat de CJP Vaslui ziarului ”Adevărul”, în judeţul Vaslui sunt 20.627 pensionari care beneficiază de pensii sociale în cuantum de 400 lei/lună.

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite