Bogdan Bonciu, şoferul beat şi fără permis care accidentat mortal o copilă de 15 ani, a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Bonciu a fost arestat preventiv FOTO Facebook
Bogdan Bonciu a fost arestat preventiv FOTO Facebook

Magistraţii de la Judecătoria Bârlad au decis astăzi ca şoferul iresponsabil care a curmat viaţa unei fete de 15 ani într-un accident rutier petrecut, miercuri, în Zorleni, reprezintă un pericol pentru societate şi se impune arestarea preventivă.

După o noapte de audieri, Bogdan Bonciu (26 ani) a fost prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a fost admisă de judecători.

Bogdan Ştefan Bonciu este cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni: ucidere din culpă, conducerea pe drumuri publice a unui autoturism fără a deţine permis pentru nicio categorie, conducerea pe drumuri publice a unui autoturism având alcoolemie de peste 0.80 g/l, dar şi vătămare corporală din culpă.

Accidentul care l-a adus din nou în faţa justiţiei s-a petrecut pe 26 noiembrie, în jurul orei 13.30. Bonciu circula cu viteză prin localitatea Zorleni când a pierdut controlul volanului (un BMW înmatriculat în Italia) şi a lovit-o în plin pe copila care mergea pe marginea carosabilului. Victima era elevă în clasa a VIII-a şi tocmai terminase cursurile.

Bogdan Bonciu şi-a făcut o reputaţie care nu-i face cinste. Deşi se consideră sportiv şi a câştigat chiar nişte cupe MMA (arte Marţiale Mixte) a fost implicat în altecaţii violente car ei-au pătat cazierul. Este unul din cei şapte inculpaţi în dosarul măcelului de la clubul Dublin, când au atacat cu săbii şi bâte o familie de romi care venise să se distreze. Pe 24 aprilie 2013 a fost condamnat de magistaţii Judecătoriei Bârlad la doi ani de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

accident mortal zorleni
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite