Bătrân prins sub roţile trenului Regio Tecuci-Iaşi, în gara Bârlad. Victima a supravieţuit miraculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut azi dimineaţă, în jurul orei 6.30, chiar sub ochii poliţiştilor de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare (TF) Bârlad. Victima a fost conştientă tot timpul deşi a fost blocată sub roţile trenului şi picioarele aproape că i-au fost amputate

Un bătrân de 73 de ani, din localitatea vasluiană Tutova, şi-a văzut moartea cu ochii azi dimineaţă. Septuagenarul avea bilet de tren (Tutova - Iaşi) şi în gara Bârlad a coborât pentru a-şi cumpăra ceva de la un chioşc. Nu a apucat să urce în tren în timp util şi poliţiştii TF Bârlad l-au văzut pe bătrân în timp ce alega în paralel cu trenul Regio Tecuci-Iaşi, încercând să se prindă de scară. Mai mulţi călători au strigat la acesta să renunţe să urce în tren.

Bătrânul s-a dezechilibrat în momentul în care s-a prins de balustrada de la al treilea vagon, fiind prins între peron şi tren. Imediat, impegatul de mişcare a oprit trenut.

A fost nevoie de echipă de descarcerare pentru a fi eliberat de sub roţile de la ultimul vagon.

A fost preluat de un echipaj de ambulanţă, conştient, şi a fost dus la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Pacientul se află sub evaluări la acest moment, fiind direcţionat către centrul de imagistică medicală computerizată pentru a se stabili dacă are şi legiuni abdominale.

"La unitatea noastră a ajuns la ora 7.15, cu fracturi la nivelul membrelor inferioare. Este prematur să spunem dacă vor fi amputate picioarele şi de la ce nivel. Cel puţin la un picior avea puls. După obţinerea rezultatului de la tomografia abdominală va fi dus în sala de operaţie", a precizat dr. Gabriela Daniş, directorul medical al spitalului bârlădean.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite