Au început înscrierile pentru "Crosul toamnei" Bârlad, ediţia a IV-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bârlădenii sunt invitaţi la corss
Bârlădenii sunt invitaţi la corss

Concursul organizat de CAR Pensionari Bârlad a ajuns la cea de-a IV-a ediţie şi se va desfăşura pe 26 septembrie, de la ora 10.00, în Grădina Publică

Membrii CAR Pensionari Bârlad sunt aşteptaţi să se înscrie la Crosul toamnei, fiind acceptaţi doar cei care au cotizaţiile plătite la zi. Conscursul se va desfăşura pe categorii de vârstă, la masculin şi feminin.

Înscrierile se pot face la ghişeele instituţiei de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-15.00, dar şi în ziua concursului, pe 26 septembrie, până la ora 9.00. Startul se va da la Foişorul din Grădina Publică. Pentru toate categoriile de vârstă la feminin va fi proba de 1000 de metri. La masculin, distanţa ce va trebui parcursă este de 1500 m pentru grupa de vârstă 19-30 ani, iar pentru celelalte categorii va fi proba de 1.200 m.

Pentru primele trei locuri vor fi acordate premii în bani. Încă nu a fost stabilit plafonul de premiere. detalii suplimentare se pot obţine de la sediul CAR Pensionari Bârlad.

Concursul este organizat cu prilejul Zilei internaţionale a pensionarilor şi aniversarea a 61 de ani de la înfiinţarea CAR Pensionari Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite