Astra Giurgiu-FC Vaslui 1-0: înfrângere meritată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurigiu a reuşit o victorie la limită pe teren propriu, în faţa celor de la FC Vaslui, în ultima etapă a turului şi rămâne lider în Liga I.

Meciul a îneput destul de echilibrat, ambele echipe trecându-şi în cont câte o ocazie, prin Antal în minutul 8 şi Budescu în minutul 12. În minutul 30, gazdele reuşesc să înscrie prin Yazalde, care şutează imparabil de la marginea careului de 16 metri. 

Partea a doua a jocului a aparţinut aproape în totalitate elevilor lui Ciobotariu, însă lipsa de concentrare şi ghinionul nu aduc golul în poarta lui Coman. Cea mai mare ocazie a acestei reprize i-a aparţinut lui Sânmărtean, care a executat excelent o lovitură liberă, însă mingea a lovit bara laterală a porţii gazdelor. Singura fază mai importantă a giurgiuvenilor s-a consumat în minutul 69, atunci când şutul lui Budescu loveşte plasa laterală a porţii apărate de Cerniauskas. Cu 12 minute înainte de finalul partidei, acelaşi Sânmărtean pătrunde singur în careu, iar şutul său este respins cu greu în corner de Dani Coman. După doar două minuite, căpitanul galben-verzilor putea egala direct din corner, însă Laban a respins mingea de pe linia porţii. 

Echipe de start:

Astra: Coman - Măţel, A. Mureşan, V. Găman, J. Morais - Yahaya, Laban - Yoda, Budescu, De Amorim - Yazalde

Antrenor: Daniel Isăilă

FC Vaslui: Cerniauskas - Ortiz, Celeban, A. Cordoş, Muşat - Caue, Madson - Antal, Sînmărtean, Sălăgeanu - Temwanjera

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Arbitri: Ovidiu Haţegan (C), Vasile Marinescu (A 1), Marius Nicoară (A 2)

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite