Amendă uriaşă pentru un şofer prins cu ţigări de contrabandă în Vama Albiţa

0
0
Vama Albiţa
Vama Albiţa

Şoferul unui autocar care încerca să intre în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a ales cu o amendă record după ce a fost prins în timp ce încerca să introducă în ţară ţigări de contrabandă.

Pe 3 martie, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Eugen C., în vârstă de 43 de ani, conducând un autocar marca Setra, înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată  din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse, în sistemul de ventilaţie al autocarului, 18.000 de ţigarete (900 de pachete de ţigări), cu timbru de acciză Republica Moldova.

Potrivit prevederilor legale, autorităţile vamale au luat măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 4.230 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri