Alegeri locale 2016. Motivul pentru care o mireasă din Bârlad nu a putut să-şi exercite dreptul la vot în ziua nunţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra familie Grigoraş nu a putut să voteze în ziua nunţii FOTO Sabina Ghiorghe
Tânăra familie Grigoraş nu a putut să voteze în ziua nunţii FOTO Sabina Ghiorghe

VIDEO O mireasă din Bârlad, alături de proaspătul soţ şi alaiul de domnişoare de onoare, a plecat dezamăgită din secţia de votare nefiind lăsată să-şi exercite dreptul

Proaspăt căsătoriţi, Andreea şi Alexandru Grigoraş, au dorit să voteze înainte să-şi lege jurămintele în faţa lui Dumnezeu.

Însoţiţi de domnişoarele de onoare au plecat către secţia de votare unde figura tânăra mireasă  (din incinta Şcolii 10 Bârlad), urmând ca apoi să se îndrepăte către biserică pentru cununia religioasă.

Adreea Grigoraş (25 ani) a fost dezamăgită să afle că nu poate să voteze pentru că nu şi-a făcut carte de identitate cu noul nume. Un colţ al buletinului vechi a fost tăiat în ziua cununiei civile, eveniment care a avut loc cu două zile înainte de nuntă. Copleşită de emoţiile evenimentului, mireasa nu a relizat că nu-şi va putea folosi vechiul act de identitate pentru a vota.

La ieşirea din secţia de votare, mireasa a spus, pentru "Adevărul", că dorea să voteze pentru un viitor mai bun.

Mirele, Alexandru Grigoraş (26 ani), domiciliază în Trestiana, localitate aflată la 2 kilometri de Bârlad unde, alături de familie administrează o societate de calu tv şi internet.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite