Aglomeraţie la Vama Albiţa. Poliţiştii de frontieră recomandă folosirea şi altor puncte de trecere a frontierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sensul de intrare în ţară de la Vama Albiţa a fost luat cu asalt, zilele acestea, de cetăţenii moldoveni, care se află în tranzit spre ţările din vestul Europei, unde lucrează.

Pentru a face faţă afluxului de călători au fost suplimentate arterele de control pe sensul de intrare în ţară şi s-au făcut rezerve de personal la Sectorul Poliţiei de Frontieră Huşi

Pe sensul de intrare în ţară se circulă momentan pe cinci artere. Controlul documentelor necesare pentru intrarea în România este realizat de mai mulţi poliţişti de frontieră, alţi 3 poliţişti de frontieră din cadrul Sesctorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Vaslui supraveghează şi dirijează traficul în Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa pentru asigurarea unui trafic fluent şi civilizat.

Oamenii legii recomandă şoferilor să aleagă şi alte puncte de trecere a frontierei de la Botoşani, Galaţi şi Iaşi. Totodată, dacă există nemulţumiri în ceea ce priveşte modul în care s-a făcut controlul la frontieră să sune la 021.9590.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite