Adrian Solomon, liderul PSD Bârlad, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al oraşului la alegerile din 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Conferinţei Organizaţiei Municipale a PSD Bârlad din 5 septembrie au fost aleşi noii lideri ai organizaţiei şi a fost făcut anunţul oficial privind candidatura deputatului Adrian Solomon la funcţia de primar la alegerile din 2016

Alegerile PSD au avut loc la Centrul de Afaceri Tutova Bârlad în prezenţa a aproximativ 150 de membri de partid. Adrian Solomon, preşedintele organizaţiei încă din 2007 a fost reconfirmat în poziţia de lider a social-democraţilor bârlădeni, fiind singurul care a candidat pentru funcţia de preşedinte a partidului.

La finele alegerilor a fost anunţată candidatura lui Solomon la funcţia de primar la alegerile din 2016. Anunţul a fost făcut de Dimitru Buzatu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui.

Adrian Bobeică, directorul SC CUP SA, a fost ales preşedinte executiv. Cele şapte fotolii de vicepreşedinţi au fost atribuite lui Dorin Apostu – viceprimar interimar, Marin Bunea – primar interimar, Vasile Ungureanu – director Aquavas SA, Ciprian Feraru, Georgică Motrea, Ilie Pascal şi Vasile Roşca – consilieri locali. Cristina Tiron – preşedinta Organizaţiei de Femei şi Iulia Clisu – preşedinta Organizaţiei de Tineret, vor întregi tabloul vicepreşedinţilor PSD, cele două fiind numite din oficiu.

Până în prezent şi-au mai anunţat candidaturile pentru alegerile locale din 2016 Dorin Minciună (PMP) şi Tiberius Nechita (PRU).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite