Accident rutier cu o victimă pe DE 581, în afara localităţii Zorleni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulaţie s-a produs ca urmare a unei depăşiri neregulamentare efectuate de către un şofer din Braşov care circula pe direcţia Vaslui - Bârlad

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Ciprian C., în vârstă de 26 ani, din municipiul Braşov, a condus un autoturism din direcţia Vaslui către Bârlad.

În momentul în care a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul, a intrat în coliziune cu un altul, care circula în mod regulamentar din sens opus, condus de Paul O., în vârstă de 27 ani, din municipiul Bârlad.

La Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad a fost transportat şoferul care circula regulamentar (Paul O.) care a fost diagnosticat cu „traumatism umăr stâng”.

“Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătoruld e cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite