Crăciun de foc pentru poliţiştii vasluieni: 32 de infracţiuni, amenzi de peste 75.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În  zilele de Crăciun (25-27 decembrie) poliţiştii vasluieni au intervenit la 380 de solicitări primite din partea cetăţenilor, au aplicat 364 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 76.000 de lei şi au constatat 32 infracţiuni

Poliţiştii vasluieni s-a aflat la datorie în zilele de sărbătoare pentru prevenirea faptelor antisociale şi protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

În cadrul activităţilor desfăşurate în perioada 25-27 decembrie, poliţiştii au constatat 32 infracţiuni, dintre care 16 de natură judiciară, 5 la regimul circulaţiei rutiere şi 11 alte genuri.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 364 de sancţiuni, în valoare totală de 76.745 de lei. În mare parte a cazurilor (86 sancţiuni) aa fost vorba despre nerespectarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 268 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 137 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune.

Totodată, poliţiştii au retras 4 de certificate de înmatriculare şi au reţinut 20 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 3 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite