Accident grav în Vaslui. Cinci victime, printre care doi copii, în urma ciocnirii violente a două mașini

0
Publicat:

Evenimentul rutier a avut loc vineri, 16 decembrie, pe DJ 246. La fața locului s-au deplasat mai multe  unități de intervenție și descarcerare pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Una dintre mașinile implicate în accident FOTO ISU Vaslui
Una dintre mașinile implicate în accident FOTO ISU Vaslui

Un accident de circulație soldat cu cinci persoane rănite, printre care se numără doi copii, s-a produs vineri, 16 decembrie pe DJ 246, între localitățile Tansa și Schinetea din județul Vaslui. Două autovehicule s-au ciocnit frontal în circumstanțe ce urmează să fie elucidate de polițiști.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie şi stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanță cu echipaj medical calificat.

Copiii răniți în evenimentul rutier au primit îngrijiri medicale la fața locului și după ce au fost evaluați, au fost transportați la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Adolescent decedat într-un accident cumplit

Un alt accident grav a avut loc în noaptea de 28 spre 29 august pe DJ 245, pe raza localității Oprișița, comuna Poienești, județul Vaslui.

Cinci tineri au băut toată noaptea la un bar, iar spre dimineață au decis să plece la drum. Șoferul de 27 de ani a pierdut controlul  mașinii într-o curbă și a plonjat cu autovehiculul în râul Racova. Câţiva tineri care treceau prin zonă au văzut maşina căzută în apă şi au intervenit. 

Mai multe echipaje medicale de la Ambulanță și SMURD, dar și de la Descarcerare au ajuns rapid în zonă pentru a le acorda răniților îngrijiri medicale.

Tinerii cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani ar fi petrecut toată noaptea într-un bar din satul vasluian Oprişiţa. Spre dimineaţă au decis să plece acasă, toţi cinci într-o singură maşină. Într-o curbă, cel care se afla la volan a pierdut controlul, iar maşina a ajuns în râu.

Tânărul de 17 ani, scos din apă de persoanele care au ajuns la locul accidentului, a murit la spital. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0.44 miligrame alcool pe litru în aerul expirat. Un alt tânăr este în stare gravă. Ceilalţi trei s-au ales cu răni uşoare şi au fost externaţi.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite