A mers să-şi viziteze copilul şi i-a răpit mama. Peripeţia unei adolescente sechestrate chiar de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

O tânără de 17 ani, din Bârlad, a trăit momente de coşmar chiar de Valentine’s Day. Fostul iubit i-a cerut să-şi vadă copilul, iar pentru că adolescenta a refuzat să se împace cu el, a răpit-o şi a dus-o într-o localitate din judeţul Galaţi.

O adolescentă de 17 ani din Bârlad a trecut prin momente cumplite pe 13 februarie. Ceea ce trebuia să fie o simplă vizită a fostului său iubit, în vârstă de 18 ani, s-a transformat într-o răpire. Familia fetei a sesizat imediat Poliţia după cele întâmplate, iar răpitorii au fost identificaţi rapid şi reţinuţi.

 ”În acea zi, în jurul orei 22.00, poliţiştii din  cadrul Poliţiei municipiului Bârlad au fost sesizaţi, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism de fostul său concubin, după care ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, au stabilit reprezentanţii IPJ Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de sechestrarea adolescentei sunt doi bărbaţi, Mădălin Florin Mirea, fostul său iubit, în vârstă de 18 ani, respectiv Costel Dimache, de 20 de ani, ambii din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi.

Cei doi s-au deplasat la domiciliul fetei în vârstă de 17 ani, din Bârlad, unde aceasta locuieşte fără forme legale, la părinţii ei. 

”La un moment dat, fostul concubin, cel în vârstă de 18 ani, împreună cu fata, s-ar fi deplasat către un autoturism, condus de bărbatul în vârstă de 20 de ani şi ar fi urcat cu forţa persoana vătămată în acesta”, spun poliţiştii.

Fata a fost identificată la scurt timp pe raza comunei Ghidigeni, judeţul Galaţi. 

Pe 14 februarie, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal, cererea fiind admisă de instanţă.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Întorsătură neaşteptată în ancheta privind răpirea şi violarea unei fete de 17 ani din Brăila. Detaliile care i-au pus pe gânduri pe anchetatori

Şmecherul cu Audi care a răpit de pe stradă o copilă de 14 ani ca să-i facă sex oral. A fost liberat condiţionat după un an şi jumătate de la condamnare

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite