VIDEO Tranzacţii la colţ de stradă, în Drobeta Turnu Severin, cu droguri ascunse în chiloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din membrii reţelei de traficanţi  avea drogurile ascunde în chiloţi, poliţiştii de la Crimă Organizată au descoperit, acasă,  la traficanţi, săbii, dispozitive de mărunţire şi dozare a stupefiantelor

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi au destructurat o reţea de traficanţi de droguri. Ei i-au prins, în flagrant, pe P.A.C., de 28 ani, din Drobeta Turnu Severin, S.S.C., de 21 ani, E. N, de 23 ani  şi T. V.C. de 21 ani, toţi din comuna Brezniţa de Ocol, judeţul Mehedinţi, după ce au vândut unei persoane cantitatea de aproximativ trei grame de canabis contra sumei de 100 lei.

Din cercetarile efectuate s-a stabilit că P.A.C. a mai vândut droguri, canabis, unor tineri din Drobeta Turnu Severin.  În urma percheziţiei corporale, poliţiştii au găsit două pliculeţe cu canabis ascunse în chiloţi.

„Cu ocazia controlului corporal amanuntit efectuat asupra P.A.C., în lenjeria intima a acestuia, au fost identificate 2 pliculete avand cantitatea aproximativa de trei grame de canabis”, a declarat unul din ofiţerii S.C.C.O. Mehedinţi.

După flagrant, oamenii legii au făcut şi patru percheziţii domiciliare de unde au ridicat 25 de grame de cannabis, două săbii, o râşnită pentru tocat canabis, două carduri blank şi un  hard-disk.

Unuia dintre cei patru reţinuţi i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă a condus autoturismul sub influenţa substanţelor psihotrope. P.A.C. a fost arestat pentru  pentru 29 zile, cercetarile continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite