Urmărit internaţional pentru un furt în Germania, prins de poliţişti în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Mehedinţi au depistat un bărbat, de 29 de ani, urmărit internaţional de autorităţile din Germania  pentru săvârşirea infracţiunii  de furt. Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Germania.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite