UPDATE„Mai am un singur dor, Dragnea scriitor“: severinenii au ieşit în stradă. Protestul s-a încheiat după un marş prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In mars pe strazile Severinului
In mars pe strazile Severinului

După ce au protestat în faţa Prefecturii Mehedinţi, dar şi a sediului PSD din Drobeta Turnu Severin, protestatarii au plecat într-un marş pe străzile oraşului pe traseul Crişan-Splai Mihai Viteazu-Cicero-bulevardul Revoluţiei-Stomatologie-Bld I.C. Brătianu-Smârdan-Prefectură. În jurul orei 21,00, severinenii au plecat spre case.

UPDATE 21,00 Protestul din Drobeta Turnu Severin s-a încheiat, cei aproximativ 1000 de oameni au plecat acasă. 

UPDATE 19,54 Protestatarii au plecat în marş pe străzile din municipiul Drobeta Turnu Severin şi aşa cum era de aşteptat acestora li s-au alăturat în mers şi alţi severineni, astfel că la această oră sunt în stradă aproximativ 1000 de oameni. 

Severinenii s-au adunat începând cu ora 17,00 în faţa Palatului Administrativ din Drobeta Turnu Severin, înarmaţi cu pancarte pe care scrie „Prostia ucide”, „Marţea neagră, again”, „Refuz acest abuz”, „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor” ori „În democraţie hoţii stau la puşcărie”.

„Nu sunt pentru demisia Guvernului, asta ar fi ca o lovitură de bumerang, nouă nu ne trebuie Guvern demis, vrem să-şi facă treaba, doar să rectifice OUG-urile care le-au făcut azi-noapte şi dezastrul pe care l-au făcut azi-noapte”, a spus o doamnă, care a iniţiat acest protest în mediul on-line.

„Am ieşit ca cetăţean al acestui oraş, să arătăm că şi în Severin ştim să protestăm împotriva celor susţin hoţii în Parlamentul României. Pentru Severin e un început”, a spus un alt protestatar.

Protestarii s-au adunat în faţa Prefecturii Mehedinţi

Protest la Turnu Severin

„Ca toţi cetăţenii de bună credinţă, români oneşti şi cinstiţi am ieşit pentru a lua poziţie faţă de nenorocita de ordonanţă care a fost dată de hoţii din PSD azi-noapte la orele 1,17, publicată în Monitorul Oficial. Este o ordonanţă care nu face decât să ne îndepărteze copii şi nepoţii din ţară, care pleacă să fie slugi în altă ţară. Nu putem fi indiferenţi”, a spus un severinean prezent la protest.

Protestatarii au scandat şi împotriva Guvernului şi au cerut respectarea statului de drept. În jurul orei 18,30, au mers în marş până la sediul PSD Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin şi au revenit pe platoul din faţa Prefecturii Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite