UPDATE Protestul de la Timişoara, surprins din dronă. Peste 30.000 de oameni în stradă. Este cel mai mare protest de după Revoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 30.000 de timişoreni s-au adunat miercuri seara în Piaţa Operei din Timişoara FOTO Eye in the sky
Peste 30.000 de timişoreni s-au adunat miercuri seara în Piaţa Operei din Timişoara FOTO Eye in the sky

Un nou protest faţă de ordonanţa de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală este organizat miercuri seara, în Piaţa Operei din Timişoara.

UPDATE Protestul de la Timişoara s-a încheiat fără incidente. Aproximativ 30.000 de persoane au fost în această seară la protestul din oraş.

UPDATE: Coloana de manifestanţi de la Timişoara a ajuns pe Calea Aradului. 





UPDATE: Protestatarii din Timişoara au ajuns pe Calea Torontalului. Potrivit reporterului „Adevărul” aflat la faţa locului, coloana de manifestanţi se întinde pe 2,5 km. 



UPDATE:
Numărul protestatarilor de la Timişoara a ajuns la peste 20.000. Manifestanţii au plecat în marş prin oraş, pe traseul Circumvalaţiunii - Torontalului - Aradului. 



UPDATE: Timişorenii se pregătesc să plece în marş prin oraş, începând cu ora 20.00.

UPDATE: Numărul manifestanţilor adunaţi în Piaţa Operei din Timişora este de peste 15.000. Este cel mai mare protest care a avut loc la Timişoara în ultimii 27 de ani. Oamenii strigă: „Abrogaţi şi plecaţi”.  

UPDATE: Peste 10.000 de oameni sunt adunaţi în Piaţa Operei din Timişoara, care este plină de la Operă până la fântâna cu peşti. „Refuz acest abuz”, „Vrem justiţie, nu corupţie”, sunt câteva dintre sloganele protestatarilor. 

Un grup de aproximativ 200 de studenţi s-au adunat în jurul orei 17.00 în Complexul Studenţesc din Timişoara pentru a merge în marş spre Piaţa Operei. Potrivit reporterului „Adevărul” prezent în piaţă, la ora 18.00 studenţii li s-au alăturat celor aproximativ 1.000 de manifestanţi prezenţi deja în piaţă. Timişorenii continuă să se adune în centru, venind în grupuri din cartiere. Cei de la „Scârţ”, un local din Timişoara cunoscut tinerilor, le oferă manifestanţilor ceai cald. „Ei cu ochii pe mălai, noi vă oferim un ceai”, este mesajul celor de la „Scârţ”.  

Protest Timişoara FOTO Stefan Both
Torontalului FOTO Stefan Both
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite