UPDATE Percheziţii la trei case de schimb valutar din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT, poliţiştii de la BCCO Mehedinţi şi Garda Financiară au descins, vineri seară, la trei case de schimb valutar, dar şi la locuinţa proprietarului acestora din Tr. Severin.

UPDATE În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat sume importante de bani, dar şi documente, pe care bărbatul nu le-a putut justifica.

Se pare că omul de afaceri severinean ar avea legături cu Nuţu Cămătaru, dar şi cu apropiaţi ai acestuia. De altfel, el a intrat în atenţia anchetatorilor încă din primăvară, când a fost audiat ca martor, într-un dosar al cunoscutului interlop şi cămătar.

 Poprietarul caselor de schimb valutar este acuzat de mărturie mincinoasă şi constituire de grup infracţional organizat. El a fost dus, vineri seară, la audieri, la BCCO Mehedinţi, fiind cercetat şi într-un dosar mai complex de cămătărie şi şantaj în care apar nume grele din rândul interlopilor.

“Este vorba despre dosare în care sunt implicate persoane cercetate de către serviciul nostru pentru o serie de infracţiuni cu violenţă, cămătărie şi şantaj. S-au ridicat sume importante de bani, documente şi înscrisuri”, a precizat unul dintre ofiţerii SCCO Mehedinţi.

Avocatul bărbatului spune că oamenii legii l-ar şicana pe clientul său.


Proprietarul caselor de schimb valutar a fost condus la BCCO pentru audieri. 



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite