UPDATE Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul de înşelăciune cu o statuetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supranumit ”Prinţul Ţiganilor”, manelistul Leo de la Strehaia, pe numele lui real Ioan Mihai Stelica, va fi audiat la sediul Poliţiei din Strehaia pentru înşelăciune, după ce i-ar fi vândut unui cetăţean american o statuetă pretinzând că este din aur.

UPDATE 19:30 Leo de la Strehaia a fost reţinut luni seară, în urma audierilor de la sediul Poliţiei Strehaia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în cursul zilei de marţi, 6 martie, cu propunere de arestare preventivă pentru înşelăciune la Judecătoria oraşului Strehaia. 

Ştirea iniţială

Leo de la Strehaia a fost căutat luni dimineaţa la locuinţa sa din Bucureşti, dar şi la Strehaia, fiind identificat în cele din urmă într-un autoturism pe raza municipiului Arad.

El va fi condus la sediul Poliţiei din Strehaia, unde va da explicaţii într-un dosar de înşelăciune, după ce ar fi păcălit un cetăţean american, căruia i-ar fi vândut o statuetă pretinsă a fi din aur. Este căutat de poliţie pentru a fi audiat în acelaşi dosar şi fiul manelistului. Până la această oră au mai fost ridicaţi pentru audieri trei bărbaţi din judeţul Dolj, membrii în gruparea infracţională care ar fi furat statueta.

Luni,  5 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, cu sprijinul poliţiştilor din Bucureşti şi Dolj, au efectuat 8 percheziţii, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, precum şi în municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus şi menţinut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite