UPDATE Accident rutier grav în judeţul Mehedinţi: doi oameni au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În imagine autoturismul în care se aflau cele două persoane care au decedat
În imagine autoturismul în care se aflau cele două persoane care au decedat

Un accident de circulaţie grav a avut loc sâmbătă dimineaţa, în judeţul Mehedinţi, pe DN 56 A, între localităţile Rogova şi Vânju Mare. Două persoane şi-au pierdut viaţa.

UPDATE 14,15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Mehedinţi, circulaţia rutieră pe DN56A Drobeta -Turnu Severin – Calafat, a fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe raza comunei Rogova .Reamintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 2 autovehicule traficul a fost oprit total. Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

UPDATE 13,40 Pompierii s-au retras de la faţa locului. "Pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor două victime, care se aflau în stop cardio-respirator. Din păcate, victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de către paramedicii SMURD şi echipajul SAJ, fiind declarate decedate. Pompierii au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor, la locul evenimentului"a precizat Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

UPDATE 13,30 Circulaţia se desfăşoară în momentul de faţă, alternativ, pe un singur sens de mers. Şoferii au avut la dispoziţie şi o rută ocolitoare pe DC 119

UPDATE 13,15 Ambele victime sunt din Drobeta-Turnu Severin. Este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani şi soţia sa, de 48 de ani. La volanul autoturismului se afla bărbatul.

UPDATE ORA 13.05 Autoturismul a intrat într-o depăşire pe linie continuă, acest lucru ducând la gravul accident, au relatat reprezentanţii Poliţiei pentru Digi 24. Cele două persoane din autoturism au decedat.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Cel puţin două persoane au fost grav rănite în accident şi, conform Digi 24, ambele victime sunt resuscitate în aceste momente.

Raluca Tîrcă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat, pentru postul de televiziune amintit, că este vorba despre două victime în stop cardio-respirator, pentru care a fost necesară intervenţia descarcerării.

Conform reprezentantului ISU, la faţa locului sunt două ambulanţe, iar accidentul s-a produs pe raza comunei Rogova, la ieşirea spre Vânju Mare. Circulaţia în zonă este blocată iar din primele informaţii reiese că ar fi fost vorba despre o depăşire neregulamentară. În accident au fost implicate un automobil şi un TIR.

Turnu-SeverinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite